و حالا سرنوشت نویسنده ها چه خواهد شد؟
همیشه یک سوال در ذهن ما خلق می شد که اگر روزی دستگاهی ساخته شود که ما هر چه بگوییم آن دستگاه بنویسد در آن صورت جایگاه ادبیات در کجا خواهد بود؟
آیا ارزش یک نویسنده در مهارت نوشتن جملات است یا اینکه تفکر او سبب می شود که جایگاه بزرگی میان مردم داشته باشد؟
بعضی به این عقیده بودند که تفکر یکجا با مهارت ارائه آن تفکر و تکنیک های نوشتن متن ها است که به یک اثر جان می بخشد.
و اما با ساخت اپلیکشن جدید که زمانی به یک رویا می ماند سرنوشت ما چه خواهد شد؟
حالا شما می توانید یک داستان را بگویید و مبایل شما آنرا به سادگی بنویسد و بعد آنرا کاپی کرده به عنوان یک اثر نشر کنید.
آیا از این به بعد شاهد داستان هایی خواهیم بود که حتی یک فرد کم سواد می تواند آنرا بنویسد؟
آیا اکنون هجومی از اندیشه های خوب و خراب به هم خواهند ریخت و دیگر آن نویسنده ای عمیق جایش را گم خواهد کرد؟
و آیا دیگر کسی به یک رمان هزار صفحه ای ارزش نخواهد داد؟ چون فردی آرام نشسته است و هر روز ده ها ورق آنرا می گوید و کمپیوتر برایش می نویسد؟
هیچ کس دقیق نمی داند که چه خواهد شد اما آنچه معلوم است بیانگر این نکته می باشد که چیزهایی که روزگاری به عنوان یک ارزش مطرح بودند دیگر نمی توانند مقاومت کنند، روزی فردی به خاطر خوش نویسی معروف بود اما حالا شما می توانید هر نوع خطی را که علاقه دارید انتخاب کنید تا کمپیوتر شما پیام های تانرا آنگونه بسازد. فردا یک نویسنده به خاطر نوشتن ده ها کتاب ارزش خود را از دست خواهد داد چون یک فرد می تواند هر هفته یک کتاب بنویسد.
دیگر شما می توانید با فعال کردن این اپلیکیشن درس های استاد فاکولته تانرا به شکل یک چپتر خلاصه چاپ کنید و اگر فردا استاد بگوید که من این موضوع را در لکچر روزانه برای شما گفته بودم شما می توانید به سادگی لکچر تهیه شده از گفتار او را به او نشان دهید و بگوید که نخیر این موضوع را نگفته بودید.
دیگر با ابزار کهنه نمی توان در مقابل طوفان های بزرگ تکنالوژی ایستاد، تنها راهی که ما را کمک می کند با این طوفان هماهنگ حرکت کنیم اپدیت شدن است در غیر آن این طوفان ها ما را از ریشه خواهد کند.